RSS

Syahdunye..

Petang ni macam besa bg la Aulia keluar main kt luar rumah. Pintu pagar dh kunci. Lgpun me de kt dlm tgh browse net so biar je la dia main sambil jenguk2 dia. Memula dengar gak dia dok pokpek2 bercakap sorang2 pastu tetiba diam.. me pun dengan curiousnya jenguk la kt luar. Nampak Aulia tgh mengadap dinding rumah pastu pekup muka..me tanya la "nape yaya?" terus dia menangis meraung2! Terkejut me..pastu g la cekup dia tgk kot2 ada natang pepe gigit dia ke..dok tgk gak keliling. Pastu me tgk depan rumah..nampak jiran lelaki depan rumah tu main dengan anak-anak dia.. Ya Allah, kesiannya Aulia..dia teringat kt papa. Rindu rupanya anak papa ni.. kesian sgt skrg ni sbb dh besar2 ni dh pandai express feeling kan. Kalo kena marah pun teresak-esak menangis sambil mulut x lepas panggil papa..aduhaii anak..sabar la yea..papa pi work. Next week papa balik la..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: