RSS

Malas lagi..

Nak update blog tapi tersangat M.A.L.A.S.. Aulia's been having her cirit birit episode since last Friday. Risau la plak tengokkan dia.. pedih sgt kat bontot kot sampai xmo pakai diaper. Masalahnya bila dia cirit tuh dia x rasa.. penat la mama nak mengikut dia satu rumah, nak mencuci takut kang dia membuang rata2. Cian anak mama.. cepat2 baik yer..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 say what?:

Mommy Lyna said...

Alamak aih cian Aulia. May try bg cultured milk, yakult ka vitagen ka. Ada prebiotic kot bole tlg k0ntr0l CB dia 2.

m@y said...

Mommy Lyna,
dh try bg vitagen,yakult etc kt dia tapi dia cam seriau nak makan atau minum.Maybe sbb pedih bontot sbb CB tu kot.Malam td pun dia resah gelisah je xmo tido tgk2 dh berak penuh diaper tp bila tanya dia berak ke x dia jawab x..dia x rasa.

green apple said...

susu problem kot?

m@y said...

Kak D,
xtau la..nk kata susu problem dh lama sgt tukar bg minum sustagen 1+ tu.Selama ni cam ok je,start Jumaat tu je dia start muntah pastu CB.