RSS

Tiga puluh empat

Waahh.. tetiba guna tajuk cam Kak Julia. Hari ini adik baby dh berusia 34 minggu dalam perut mama. Alhamdulillah.. mama doakan semoga adik baby sihat & selamat sepanjang berada dalam perut mama sampai la hari kelahiran nanti. Mama tunggu yer.. semalam adik baby merajuk xmo gerak sgt. Maybe adik baby dengar mama dok merungut macam2 sebab x berdaya nak membawak badan.

Jangan merajuk k adik baby.. memang mama x larat sgt tapi xde la mama merungut sampai x sudah2 dari siang bawak ke malam. Stended la kan bila mengandung ni badan x larat pastu emo plak lebih2 tapi mama redha tanggungjawab mama bawak adik baby ke mana saja dalam perut mama sepanjang 9 bulan tempoh mengandung ni.. x semua orang dapat merasa nikmat mengandung ni kan? Anugerah terindah yang x semua orang dapat rasa..

2009

Bila tengokkan ticker ni pagi ni happy je.. buat mama tersenyum sendiri! Adik baby pun mesti dh macam tu kan? Sekarang tengah menyiapkan diri untuk keluar tengok dunia.. TERSANGAT LA COMEL!!! Mama doakan semoga segala urusan kelahiran adik baby nanti dipermudahkan.. INSYAALLAH..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: