RSS

Takde air..

Dari Jumaat lepas de announcement xde air area Kuantan 20/10/09 dr kol 7.30 pagi sampai 11.30 malam sbb de tanam paip pe mende ntah.. tapinya bila bukak paip pagi ni masih xde air. SIOT! kalo dh tau wat keje tuh x ley abis dlm masa sehari jgn la budget cam bagus pastu menyusahkan orang!

no water

Risau je me pagi ni hantar Yaya gi skool pastu siap de notis kt pintu pagar besar2 - TIADA LANGSUNG BEKALAN AIR DI TASKA.. yg me pun bengong x bg bekal air dalam botol ke, hape ke.. jangan la anak aku sampai x makan or minum susu sbb xde air. X mandi tuh bley tahan lg. Alahaii.. x tenang hati nak tunggu balik kol 1 nanti. Kalo tau tadi me heret je Yaya datang skolah skali. Cepat la kol 1.. nak balik tengok anak nih..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 say what?:

Marsha~ said...

issshhh.. nape tak singgah beli air kat seven e ke ape kan? at least dia ada air nak minum.. sian pulak takut takde bekalan air utk makan minum..

green apple said...

biar takde letrik..jangan takde air okkk. aku nak berak pun nak kena catu-catu kuarkan sikit2.

m@y said...

Marsha,
tu la..pagi2 nk gi keje kalut dh x ingat nk bekalkan air utk anak dara tuh.2-3 hari ni plak dia start cirit birit adoyaii..maybe sbb air x bersih kot.

Kak D,
bukan setakat xde air,arinih dh start xde letrik la plak..hampeh!