RSS

Hal anak

Masa dalam kete sembang2 ngan hubby pasal skolah Aulia. Kalo ikut tahun, Aulia dh 4 tahun 2010 ni. Cadangnya masa dia 5 tahun nanti nk hantar Tadika Kemas then 6 tahun baru bawak dia gi Pra kt sekolah me ngajar. Xnak nanti dia boring 2 tahun belajar kt tempat yg sama. Then member hubby cakap nk daftar sekolah rendah kena 2 tahun sebelum means by 5 years old dh kena book kt sekolah tu. Huhuhu.. bila bincang2 gitu x sedar anak kami dh besar. Lagi 3 tahun dh nak sekolah betul dh pun. X lama lagi kami laki bini pun akan jadi antara orang2 yg sibuk gi beli kelengkapan sekolah waaaaa.... anak mak dh besar la!!! Pejam celik kejap je anak2 kita besar kan? X lama nanti tengok2 Aulia dh mintak permission nk kenalkan bakal husband kt papa wakakakak!! Haruslah muka papa sentap sbb anak dara dia dh de boyfriend.. huh, jauh betul pk.

Itu hal Aulia, on Hana plak.. dh pandai senyum2. Pantang nampak mama lalu dekat konfem merengek mengada nk ngempeng. Pastu bila mama selak baju dh senyum2.. the joy of breastfeeding :) Xmo tido sendiri, konfem nk tido celah ketiak mama gak. Jeles je papa ekekeke!! Tapi mama tersangat la letih juggling between pumping routine & nk manage daily life.. itu belum start keje lagi. Konfem la lembik seminggu dua ni sementara nk biasakan diri. Semoga mama leh jadi mama yg tabah!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: