RSS

Mode : Happy!

Owh.. owh.. sgt2 happy!! Harini balik keje lambat sket, dlm kol 4 baru gi amik Aulia ngan Hana. Sampai je nursery, nanny pun excited bagitau "Kak, hari ni habis sume yg akak bekal (3x2oz) dia habiskan dengan botol.." waaaaa.. kalo nanny pun dh excited, mama ni lagi la! Alhamdulillah.. mintak2 berterusan la Hana nk minum EBM dgn botol masa mama gi keje. Masa kt umah Hana nk ngempeng bape lama pun mama x kisah. Series, lega hati mama bila dapat tau Hana dh nk minum susu mama dgn botol. Xde la bila nk gi keje rasa syahdu je takut Hana lapar.

Hari ni memang hari yg indah utk mama hehehe.. Mama dpt gadget BF baru. Tenkiu papa sbb approve bg mama beli.. ngeee!!! Me mmg dh tergedik2 nk beli BP yg portable so that senang nk bwk gi skolah. Xde la hari2 tersenget2 bahu nk bawak handbag + beg isi Spectra 7 yg gabak + beg laptop + cooler bag. Agak2 dh macam pompuan meroyan x?  Nak sambar FS cam x mampu la plak kan? Sebab byk lagi expenses nk kena pk. Kang time nk bayar roadtax + insuran Stream ngan 308 mau makan rumput depan rumah je hari2 huhuhu..

Safeplus_Breastpump

Me beli kt kedai Maryaa sbb kt Kuantan ni sgt la susah nk cari kedai yg jual BP macam dlm online. Kat kedai dia me bley try dulu BP yg ada & rasanya me minat ngan Safety Plus nye BP ni. Comel + portable + suction best. Masa try rasa cam best je huhuhu.. since dh beli so lepas ni kena kuat semangat & disiplinkan diri pam banyak2 sbb Hana pun dh mau minum EBM!!! Happynya.. thanx hubby!!! Mmmmuuuuaaahhhhhhh!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: