RSS

Kalau dapat diputarkan waktu

Apa yang korang nk ubah? Kalo me..

  • Nak belajar rajin2 masa kt U dulu so that nanti dapat keje elok, gaji besar. Xmo main2, joli katak manjang sampaikan x ingat dunia.. malam exam bleh gi midnite tengok wayang bagai huhuhu..
  • Cari lelaki yg pandai mengorat me so that dia lebih appreciate me sbb susah nk ayat + calon suami yg memahami.
  • Bagi priority pada career dulu sampai puas hati sebelum decide nak kawen awal.

*

*

*

*

*

NOT!!

Kalo dapat diputarkan waktu, TAK ADA SATU APA PUN yg akan me ubah. Sebab semuanya dh tertulis & ditakdirkan.

  • Kalo dulu belajar rajin2 & cemerlang konfem senang dapat keje elok, gaji besar. Bila dh dapat keje elok haruslah me akan stay dengan keje tu sampai harini. Dah tentu2 me x apply KPLI & jadi cikgu.. instead of working 9-5, me dapat keje half day + school holidays + pencen.. biarpun gaji x banyak tapi banyak masa untuk family especially anak2 ;p
  • Kalo dapat suami yg pandai mengorat konfem me sentiasa dlm keadaan risau & x secure sbb risau suami gi mengorat pompuan lain hehehe + wujud ke lelaki yg memahami? 'Mens are from Mars & Women from Venus' aite? If only I found the man that I want.. that will only be my Benjy & because of him I have my 2 adorable angels with me today.
  • Kalo bukan sebab kawen awal, I won't be a proud mother of 2 at the age of 27 ;p Lain cerita la org yg dapat anak kembar or production every year tu kan huhuhu.. Kalo tunggu puas hati career wise sampai bila pun x kan.

Tak ada satu pun yang perlu di ubahkan? Sebab masa lalu la me dapat apa yg me ada sekarang.. career + family. What else could I ask for? Alhamdulillah untuk semua kurniaan Allah. Happy belated 27th birthday to me & wishing all of you a Happy New Year 2010..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 say what?:

Jiey^Mien said...

Happy belated birthday and happy new year May..
=)