RSS

Aulia @ Get Crafty

Aulia & Hana early riser macam papa dia.. so mmg xde can la mama nak bermalas2an weekend. Papa pun satu kapal.. kalo dh bangun subuh jangan harap bagi mama tido balik.. kijam! Best sekarang ni sbb papa ngan mama cuti sama weekend. Lebih banyak masa nak bersama anak2. Lepas breakfast kt Nasi Lemak Cikgu @ Kelana, tengok jam awal lagi. Mulanya ajak papa gi Ikea pastu bila pikir2 balik xde mende pun yg nak beli.. tukar haluan ke OU. Teringat entry Jua yg Faris buat art tu trus sms tanya kt mana.

Rambang mata Aulia memilih art yg dia nak buat.. last2 mama yg pilihkan. Aulia sgt puas hati sepanjang kelas tu sbb dia dpt wat semua sendiri, dari kalerkan sampai la keringkan. Bangga je dia tapi masih terjenguk2 mama ada x kat situ huhuhu.. xpe la 1st time kan..

IMAG0142

IMAG0143

IMAG0147

IMAG0153

Sampai tertido adik Hana tunggu kakak dia wat art huhuhu.. tapi adik kira ok lah sbb x kacau sgt. Asalkan papa bawak dia jalan dia relax je dok dlm stroller tu.

IMAG0152

Selesai je buat art tu terus Aulia ajak balik.. hah, amik ko.. puas hati!! Selalu kt rumah sampai xmo berenti kalo ajak kaler bagai.. ni dia yang mintak susu then ajak balik.

IMAG0157

Ok.. lepas ni bley masuk list aktiviti untuk Aulia on weekends. Xde la memekak bertekak menjerit-jerit dengan adik je kejenya. ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: