RSS

Ehem..ehem

**senyum** hari ini genap 50 hari saya melahirkan.. Pencapaian saya setakat ini dalam misi mendapatkan BMI ideal.

50

Ada perubahan kan? Poyo je amik gambar. Yer.. saya tau, x aci la compare gambar masa tgh heavily pregnant kan hakhak!! Tapi saya suka sbb nampak perubahan walopun sikit muahaahah!! Mama saya adalah pengkritik tegar, kalo nampak saya berisi direct dia ckp saya gemuk. Makan dalam oke! Hari ni mama saya cakap “Adalah nampak kecik SIKIT..” Walopun di tegaskan SIKIT itu tapi saya adalah sgt hepi sbb ayat di atas adalah dr mulut mama saya sendiri. Manusia yg paling saya percaya ;p

Sekarang ni BMI saya masih dalam kategori overweight.. cukup la kalo saya dpt berat normal sepadan dgn ke-tak-berapa ketinggian saya which is 54kg. Lagi 3kg je nak turunkan.. chaiiyokkk!!

Owh.. ini lagi satu perubahan yg saya suka..

face

Muka sudah kurang lebar *sengih* Semoga usaha saya utk dpt kan berat badan ideal x berhenti sekerat jalan. Tambah lagi bila dh lepas pantang ni.. sume rasa nak ngap ekekeke.. Hentikan la berangan body cam model huhuhu.. cukup lah kalo saya fit utk menguruskan bala tentera saya ngan rumahtangga. Paling penting cinta hati saya sejuk je mata memandang setiap kali tengok saya.. ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: