RSS

Hujung minggu di Eastin

Kan saya sibuk2 nak holiday, cinta hati tanya nak dekat ke jauh? Di sebabkan esok lusa dh nak keje tapi gatal gak nak holiday so saya nak gi dekat2 je hehehe.. nak jugak tu! Thanx sayang sbb bawak kita sume. Aulia dh seronok abis kejap2 tanya “Papa, kita nak gi swimming ke? Kita nak gi hotel ke?” Kalo la tetiba papa kensel nak gi mau meraung dia hakhak!

Pagi tu gi breakfast area Kota Damansara dulu then terus gi jalan2 jap kat GKD sementara nak tunggu time check-in. Sempat la papa bayar segala bil tepon & broadband then mek2 ni main kt playland sepuas2nya sbb orang x ramai lagi.

255148_1705922098416_1548943722_31297914_6333444_n 

Kol 11++ gerak gi Eastin PJ.. dekat amat dgn rumah, sampaikan bleh balik kejap lepas check-in sbb lupa bawak pampers Hana & Khayla ngan swimsuit muslimah saya muahahaha!! Tapi nak lepas gian nak holiday dok hotel punya pasal gi gak hakhak! Makanya berangkat la kami anak beranak..

247886_1705920938387_1548943722_31297911_2193139_n

248570_1705921378398_1548943722_31297912_4323798_n

Aktiviti kami cuma kuar makan, tido pastu g swimming. Sangat best sbb bley bermalas2an sepanjang hari walopun agak huru-hara hidup dgn mek bertiga tu.. yang penting 2 hari 1 malam tu adalah sgt relax & best. Thanx a lot cinta hati.. awak sgt best!

251337_1705919778358_1548943722_31297908_4057482_n 

DSC01318

Ok, lepas ni dh xley mintak pepe kt hubby. Dok dendiam kt umah je tau.. Asyik holiday manjang mau botak kepala dia hakhak! Kiranya holiday aritu meraikan Khayla dh 4 bulan.. nanti Father’s Day nak sambut kat mana plak eh? ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: