RSS

Monday blues

Hari ini hari Isnin.. sgt liat mau gi kerja sbb nya Sabtu lepas ada LaDaP kt skolah. Ahad je la nak relax dok umah ngan family tercenta :) Nasib baik hari ni 1 kelas je pagi, tunggu lepas rehat kang baru berderet kelas sampai balik.. xpe la, at least sempat nak warm up huhuhu..

Sepanjang minggu lepas mek 3 beradik tu x sihat. Stended la kan dok nursery, kita jaga camne pun xnak bagi sakit tp bila dh bercampur ramai2 tu konfem terjangkit. Masalahnya bila sorang mek ni x sihat senang sgt nak berjangkit yg lagi 2, sudahnya nak pengsan mama melayan. Asyik mengamuk je sbb x larat. Mula dgn Khayla demam+batuk+selsema pastu jangkit kt Hana, last skali jangkit kt Yaya.. adoii la, yg kecik cara kecik.. merengek x tentu masa. Yg besar cara besar, banyak la plak songehnya masa x sihat ni. Paling kesian kt baby Khayla bila selsema sbb hidung tersumbat nk minum susu pun x selesa. Mesti turun lagi berat mek kecik ni.. alahaii.. bila nak bambam ni baby?

Rasa cam byk lagi nak bebel tapi mood tersangatlah mandom huhuhu.. lenkali la kita cerita eh.. Boleh entry tergantung gini? ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: