RSS

Si dia ini

Semalam & hari ini si dia ini outstation.. maka tinggal lah saya berperang sorang2 dengan anak-anak dia huhuhu.. Ini tidak adil!

223276_1659101887940_1548943722_31239768_881387_n

Saya sangat x suka kalo si dia ini tinggalkan saya sbb nak gi keje jauh2.. kalo la saya ni x keje haruslah saya mengekor je bontot dia ke mana saja dia pergi. Konfem menggeletis rimas dia sebab seminit pun xley berpisah dgn saya & anak2 muahaha!! Kalo gi offshore pun bley ikut konfem saya ikut hakhak! Nasib la kan..

Bila si dia ni xde saya rasa cam kelam kabut sgt hidup saya sebab kena uruskan semuanya sendiri, sedangkan selama ni memang semuanya pun saya buat sendiri. Xde bezanya masa dia ada dgn x ada. Still, bila si dia ni x ada dalam kehidupan seharian saya rasa cam missing pieces in a jigsaw puzzle kekdahnya.. x lengkap, x cantik. Dia lah pelengkap hidup saya :)

At least kalo dia ada saya bley buat keje rumah tanpa gangguan sekejap bila dia take turn jaga anak2. Masa tu dia rasa la apa yg saya rasa sepanjang masa dia xde.. uruskan 3 anak serentak sorang diri. Merasalah dia huru haranya hidup bila 3-3 menjerit nakkan perhatian hakhak! Baru 2 hari saya dh rindukan dia.. alahaii..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

Marsha~ said...

pengalaman sebagai cikgu harus dipraktikkan ketika ini.... mesti boleh kan...

m@y said...

boleh sgt la..dh hari2 mengadap itu je huhuhu..