RSS

Babymoon kah?

babymoon

Kala menaip entry ni me berada di hotel di Kemaman. Hubby x amik cuti arini so me decide teman hubby g keje.. cian dia g keje sorang2. Baik x bini awak ni yang? Since esok cuti lagi so xyah la nak rush2 balik umah kan? Lepak2 Kemaman dulu malam ni.. esok tengahari baru la balik umah. Nampak sgt laki bini boring anak xde huhuhu..

marang

Masa pregnantkan Aulia dulu hubby bawak gi babymoon kat Marang. Sangat la best sbb petang2 siap bley mandi-manda kt laut yang x sampai bape langkah dari chalet.. Pregnant kali ni hubby lom bawak lagik gi babymoon.. dh 7 bulan ni, kang plus minus lagik 2 bulan dh nak meletup. Bila hubby nak bawak gi babymoon kat tempat best2 nih? Ke consider tido Kemaman nih babymoon? Uwaaaaa.. xmo, nak tempat special! Huh.. demand! Ekekkekekke..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: