RSS

Our pre-raya

Hari ni gi Penang tengok nenek kat umah mak njang.. hubby request gi beraya awal2 umah sedara mara belah me sebabnya esok x sempat nak gi semua. Ye la, malamnya nak bertolak balik Batu Pahat plak.. konfem gi umah sedara dekat2 je, pastu bila dah namanya raya x sah la kalo kat sebuah rumah x makan masa sejam. Nak sembang2 lagi, nak makan2 lagi huhuhu.. so hari ni kami beraya walopun masih hari posa.

preraya 

Owh.. buat Lin ngan Apash yang nak tengok gambar latest me masa preggy, ini gambarnya. Perut x nampak sgt sebab pakai baju besar hehehe.. tapinya tengok muka sembab x hengat + pucat lesi. Me x suka mekap2 masa preggy ni.. pening bau lipstick hehehe..

Ok la, sampai sini dulu. Petang ni my abah nak gi beli lemang then mama nak masak rendang burung puyuh + nasi impit + kuah kacang.. pergh, semangat terus nak raya!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

Mama Qaseh said...

aku dh tgk..hahaha..mmg dumukss le ko may..hahaha..xpe ade alasan bwk budak..hahaha..

m@y said...

apash,
hakhak..ko kata aku dumuks yer.ko jaga la badan leklok eh..nanti preggy 2nd time xde la berat naik melonjak..