RSS

Little Brown Bear

bear

I miss my little brown bear (Aulia tersangat minat cartoon ni since dia umur setahun lagi..siap pandai buat gaya masa opening song *kiut*) aka mek kenit yang cheeky ini..

cheeky

Start dari cuti sekolah aritu dia balik kampung hukhuk.. I do miss her sooooo much!! Kalo tolak harini de lagi 10 hari nak balik kampung. Tambah plak 2-3 harini encik suami emo semacam, x banyak bercakap cam selalu.. xtau la tengah pk pe. Maybe de prob kat tempat keje kot. Me nak bertanya pun dh tau jawapannya "Xde pepe.." alih2 kang me yang hangin x tentu pasal bila hubby diam je. Sepatah ditanya, sepatah dijawab.. hmm, biarlah dia cool down sendiri dulu. Ntah2 hubby xde pepe, me je yang emo lebih2 pastu pk macam2 huhuhu..

Mamanya je yang rindu lebey2.. sedangkan anak x heran pun. Aulia relax je, bahagia dok dengan tokmama & babah. Xde la kena marah dengan mama setiap masa.. pastu tetiap hari dapat gi jenjalan. Mama & papanya kt sini, kejap kau tengok muka aku, aku tengok muka kau.. betul la orang kata anak tu pengikat kasih sayang kan? Kalo anak ada.. gaduh laki bini pun x lama. Bila anak buat aksi badut konfem dh xtahan nak gelak sama2.. Aulia, mama rindu la..

 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: