RSS

Misi hari ini

Macam biasa la.. hari Ahad memang tinggal melangut sorang2 kat umah since hubby keje. Awal2 lagi hubby dh tanya "sayang nak gi mana harini?" huhuhu.. tau je dia bini ni panas bontot dok kat umah. Konfem nak berjalan.. biarpun sorang2. Kalo ada Aulia sekalipun x kisah. Haku heret je anak ke mana pegi.. x kisahlah kan, asalkan dapat berjalan. Ibu2 mengandung kan kena banyak excersice jalan2.. senang sket nak beranak nanti hakhak!! So.. plan hari ini..

  • gi baby care tengok2 apa lagi barang yang nak beli (tengok je dulu oke! hubby dh warning x ley beli kalo dia xde wakakaka)
  • terjah butik Anakku.. de raya sales dr 11-13hb nih, kot2 bleh sambar lagi 3-4 helai baju baby & kakak Aulia (syhhhh... ;p)
  • beli barang2 dapur, budget untuk masak berbuka ngan sahur lagi 5 hari ni..
  • cari sandal raya yang comfortable utk ibu mengandung.. sekarang ni yang de cuma Bata Comfit yang pakai gi keje. Lain dari tu pakai selipar kelepek2 je, kaler purple plak tuh huhuhu.. alang2 nak raya nih ada la alasan nak beli sandal baru ;p

Itu je yang terpk nak buat untuk hari ni.. owh, tempat yang me nak terjah tu adalah 4 mall yang berbeza yer ekekekeke.. misi hari ini adalah mengukur Berjaya Megamall, East Coast Mall, Giant & Parkson huhuhu.. mati la laki haku garu kepala kalo kat semua tempat yang me gi tu me shopping..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

1 say what?:

Mama Qaseh said...

Ckp pasal sandal..since awal preggy lu aku beli sandal scholls(betule ke eja??) biar pon quite expensive tapi berbaloi..sampai skang aku pakai..xde koyak pe2..cuma dh lusuh and kusam le kan..dh setahun lebih x pakai high heels dah..and baru je last week beli sandal flat kt vincci setelah setahun lebih xde beli sandal..huhuhu