RSS

Malas

Haisy.. not good for adik baby nih. MALAS tu bukan malas nak buat keje umah ek tapi malas nak update huhuhu.. Banyak sangat entry yang tertangguh especially entry pasal shopping barang2 baby Sabtu lepas dengan hubby..

Bila balik umah baru perasan, most of adik babynye barang kaler Lime Green! Am sooooo in love with this colour.. xtau la nape? Sampaikan gown kakak Yaya pun mama beli this colour hehehe..

lime green

Hubby plak x cakap pepe bila me asyik sambar barang2 baby kaler ni.. bila tanya "Ok x kaler ni?" dia jawab, "Ala.. baby pun x konfem lagi kaler pe kan?" Aikk, still hoping yang keluar nanti pistol kah papa? ekekekeek... Ntah2 nanti kita dapat Power Puff Girl x yang? Berderet anak dara hakhak!!

Sweet sgt barang2 baby colour Lime Green ni.. ada la kelainan sket kan? Xde la PINK & BLUE manjang.. huhuhu.. Haruslah bila adik baby dah pandai duduk nanti me beli yang ni untuk dia..

bumbo seat 

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

Marsha~ said...

sy pun suka sgt color hijau tp olive green, apple green pun ok.. aik, dah 30 weeks still tak tahu jantina?? scan tk nampak ke?? kita sama lah, 30 weeks jugak.. seronok kan shopping brg baby.. hehehe

m@y said...

marsha,
scan masa 28 weeks dh nampak..konfem GIRL!cumanya hubby is hoping for miracle kot hakhak!! mmg heaven shopping brg2 baby..asal tengok je rasa nak sambar..