RSS

Iftar day 20

Yer.. ini entry basi, entry berbuka puasa semalam. Tetiba semalam I'm craving for ayam masak lemak..yummehh!!!

ayammsklemak

Since kami laki bini tinggal berdua je, plan berbuka kat luar je la kan. Bila hubby tanya nak berbuka apa? Cepat je jawab nak makan ayam masak lemak.. and the only place yang me bleh pk masa tu kat sini je ada..

ls

Hubby nak melayan tekak bini punya pasal pun iye kan je la.. dalam kol 6 lebih dh gi order, wat reservation siap2. Sementara tunggu waktu berbuka tuh jenjalan dulu area ECM. Sampai waktu berbuka kol 7.13 cuma air je yang sampai.. makanan plak x sampai setengah meja yang dapat. Sume orang dh start hangin..

Hubby pun dh bunyi2 x puas hati tapi me yang baran ni bleh plak sabar.. nape? Sebab nak makan ayam masak lemak punya pasal wakakakakak!! Hubby cakap kalo lagi 5 minit x sampai dia nak gi bayar pastu cari makan kt tempat lain hukhuk.. masa tuh rasa cam nak nangis je ekeekekkeekek.. Memang rezeki la sebab lepas abis je hubby cakap gitu makanan pun sampai..

Laksa shack ni pun satu hal.. kalo baru 1-2 hari berbuka puasa tu bleh la dimaafkan sebab kelam kabut lagi nak budget kan? Tapi ni dh hari ke-20 puasa patut dah pandai la budget bila nak sediakan makanan. De 2-3 meja gak yang g cashier trus bayar air pastu blah. Memang me punya rezki la nak dapat makan ayam masak lemak tu semalam.. kalo x kempunan la mak labu nih huhuhu... Harini plak rasa nak makan ayam masak merah! B.. jom g param nak x?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: