RSS

Beezee week!

Minggu ini adalah sgt bz..xsempat nk bercerita pasal 3rd day onwards Aulia kt nursery. Till today, Aulia masih lagi menangis tiap kali hantar pagi2..bila ambik petang hari je dia quite cranky. Kalo kt umah sebut pasal skool tetiba je menangis x tentu pasal..siap air mata bagai. Adoii..bape lama lagi la nk biasakan dia dgn nursery..

Dari hari Isnin sampai Khamis x abis2 latihan sukan tetiap petang. Letih x yah cakap la..tengahari balik dr skolah amik Aulia then bawak dia g latihan sukan kt skolah plak. Tetiap hari gitu..dh letih lesu badan ni. Tp anak punya pasal kuatkan je la semangat. Nasib baik la me cuma terlibat dalam perbarisan..tp still memenatkan. Macam2 mende nk kena sediakan untuk 60 org murid. Letih..tp bila bawak Aulia sama rasa seronok plak dpt tgk dia hepi melompat2 then berlari ke sana ke mari..sangat hepi kan Aulia dalam gambar ni?

lari

IMG0651A

Hari Jumaat & Sabtu ada kursus tanaman cendawan utk Pendidikan Khas kt Jabatan Pertanian..adoyaii..sgt la penat. Dh la x minat tambah plak dgn letih..xtau la nk describe cane perasaan tu.

1

2

Esok plak, Sukan Sekolah..arghhh!!! Me sgt penat!! Me rasa nk pitam je bila2 masa. Sekarang pun kepala tgh berdenyut2..sakit sgt. Hubs pun bz dengan keje & berulang alik dr Kuantan ke Kerteh. Memang masing2 dh penat..jumpa pun x bercakap banyak. Lepas Isyak x tunggu lama terus tido. Esok awal2 pagi kol 5.30 dh bangun g keje. Weekend me kali ni sgt la x best sbb xley spend dgn Aulia & darling hubs. Rindu sgt our quality time..kesian kt Aulia. Rasa cam terabai je anakku sorg nih. Rabu ni hubs dh naik offshore..alahaii..asyik kena tinggal je. Bila la me&hubs nk merasa jadi suami isteri normal?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: