RSS

Cubaan pertama..

PIC035

BF in public telah berjaya! Cam bangga je. Ye la.. inilah 1st time guna nursing cover tu. Tapi hubby lak cam segan2 bila tengok me tgh BF camtu huhuhu. X biasa lagi.. cam pelik sket kot ekekekek.. Alhamdulillah.. masa orang lain menikmati lunch..

KR

Hana dh pun tertido kekenyangan.. Chaiiyokkk BF!!!

hana

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

6 say what?:

Marsha~ said...

i pun dah beli nursing cover ni online, br dpt semalam.. tgk gambar kat online mcm lawa je prg pakai tapi bila i pakai mcm lawak je.. hahahahaha.. ni semua persediaan utk keluar habis habisan bila habis pantang nanti.. senang nak bf baby.. ngeee

lin said...

wa tahniah may..hehehe..mmg syok dpt bf baby kt mana2..hehe

jua said...

masa faris bb dlo, aku yangmalu lebih. sanggup gi cari surau nak bfkan anak. paling teruk, aku gi balik gi kereta kat parking nuh. sedangkan paklan beria2 suruh aku hentam je bf kat public.

nganbate may..

m@y said...

marsha,
persediaan awal eh NC tuh?nampak sgt maknya kaki berjalan kan ekekeke..awal2 lagi dh ready..

lin,
cian kt baby hana..bila dia dh start merengek baru nk cari tempat nenen kang dia dh start ngamuk sampai merajuk2 xmo menyusu dh..

jua,
benjy lak bila nampak aku nursing in public gitu dia yg gi jalan2 tempat lain..malu kot hakhak!!

precious innocent said...

nie yg x sabar balik nak bf nie.. u beli NC tu kat sapa?

-mama emma®-

m@y said...

mama emma,
beli online je..yg ni murah je rm17.try dulu sbb kalo trus beli yg mahal kang hubby dh warning..beli mahal2 kang x guna!hehehe..