RSS

Keperluan

Dalam masa terdekat ni, me plan nak beli beberapa item yg me rasa keperluan sebab memang nak guna. Bukan kehendak tau.. keperluan!

fridge

- new fridge to store EBM (hubster, please take note yer..)

coolerbag

- cooler bag to transport EBM (kami anak beranak kerap travel merata especially balik kampung utara-selatan)

snowbear-warmer

- Snow Bear Warmer, senang nak panaskan susu & tinggal baby Hana dengan hubster (xde la dia teragak2 bila panaskan EBM sbb x konfem suhu & xley mengelat jaga baby!)

- Mothercare Baby Carrier, senang nak merewang gi mall bawak anak dua hehehe.. xde lah terhegeh2 tolak stroller pastu terkejar2 Aulia yg dh berlari entah ke mana.

Kalo tanya hubster confirm dia tanya "Betul2 perlu ke?" pastu rasa cam bersalah lak kalo beli tapi guna 2-3 kali je huhuhu.. reverse psycho je manjang.. keji! Ada sape2 x nak bagi hadiah untuk baby Hana? ekekekeke.. siap mintak, lagi keji!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 say what?:

julia said...

wah dalm peti tu ur BM collection ke?

baby carrier memang pntg...senang x yah nak bwak kelaur masuk stroller...tp penat gak ler kalau baby beratttt

m@y said...

uish..kak julia,bukan sy punya tuh.gambar google wat pembakar semangat je hakhak!!sy wat stok pun lom lg..

nikki said...

besor nyer fridge...tu bkan jer boley simpan EBM, nak buat stok eskrem pon muat...

m@y said...

tu la namanya nk amik semangat utk wat stok EBM.. bila nampak byk lagik ruang kosong trus saiko nk penuhkan wat stok huhuhu..