RSS

Hadiah untuk Aulia

Mama ngan papa dh x tau nak belikan apa untuk birthday Aulia. Kalo nk belikan mainan, dh berbakul2 toys dia kt rumah sampaikan mama akan jadi Hulk everytime dia punggah mainan dia kt ruang tamu. Sebut je apa jenis mainan, SEMUA dia ada.. adoii la. Mama dh kering idea nk belikan hadiah untuk Aulia, tapi bila tengokkan Aulia sekarang lebih minat kepada mainan & perangai jantan mama decide nk belikan ini..

kitchenset

Semoga nanti anak mama lebih 'girly' sket & pandai masak dh besar nanti.. x macam mama ekekekekek! Ini hadiah dari mama tau.. Papa lak decide nak bagi educational toys untuk Aulia, since dia jenis cepat belajar & cepat tangkap apa yg dia tengok. Papa lak hadiahkan Yaya ini..

clickstart-computer-box

.. cuma yg Yaya punya colour pink, GIRLY la sket kan?

clickstart pink

Cara mainnya camni..

leapfrog-clickstart-my-first-computer

.. jadinya, mama dh xley tengok TV sebab Yaya dh take over. Apa2 je lah anak.. asalkan bahagia. Mama & papa dh cuba bagi yg terbaik kt Aulia so that Aulia x kan rasa kekurangan dalam life. Lebih dari hadiah2 ni.. mama & papa x pernah lupa setiap hari panjatkan doa semoga Allah bg yg terbaik dalam hidup Aulia. Rasanya itulah hadiah terbaik dari mama & papa.. DOA IBUBAPA. Mama & papa sayang sgt Aulia!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

Marsha~ said...

bestnya hadial aulia... hepi belated bufday!~

m@y said...

thanx auntie marsha..xde hadiah ke?ekekekek ;p