RSS

Happy 3rd Birthday Darling Aulia

22/12/2009 genap umur Aulia 3 tahun (yer.. ini entry basi, mamanya malas). Adalah sgt letih membesarkan Aulia sekarang dengan tantrum + degil + wat pekak bila org marah + menguji kesabaran mama/cari pasal x kira masa.. tapi walau apapun jadi, camane annoying pun perangai Aulia tetap anak kesayangan mama & papa. Anak sulung kami.. sebab Aulia la mama ngan papa belajar jadi parents. Thanx to Aulia for that. Every birthday Aulia mesti mama tengok gambar ni..

22-12-06_1758

.. beberapa minit lepas kelahiran..

Pejam celik kejap je Aulia dh 3 tahun, x lama lagi dh masuk sekolah huhuhu.. anak mama dh besar!! Tahun ni mama tanya "Aulia nk kek Princess ke Ben 10?" Aulia jawab.. "Ben 10!" Mama tanya lagi skali, "Aulia nak kek Ben 10 ke Princess?" konfiden je Aulia jawab "Ben 10 la!" Ok.. so mama dh decide orderkan cupcake Ben 10 untuk Aulia..

ben10

'Happy 3rd Birthday YASMEEN AULIA'

Haih.. dh macam anak jantan anak dara me sorang nih! Aulia sangat la happy dpt cupcake Ben 10 tu.. siap suruh amik gambar lagi. Masa ni dia pakai smocking gown baru beli tapi x nampak sebab dia excited sgt nk amik gambar dgn cupcake besday nya..

PIC053

"Darling Aulia, just know that mama & papa love you sooooooo much! More than anything in this world & nothing could ever change the bond that we had since you are in my womb.. X kira apapun yg jadi, marah camane sekalipun mama & papa, Aulia tetap anak yang mama & papa sayang tanpa syarat.. selamanya."

Owh.. sebelum terlupa, adik Hana pun nak wish kt Kakak Yaya.. HAPPY 3rd BIRTHDAY KAKAK YAYA! :)

PIC056

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: