RSS

Mata ini

eyes

Owh, ini bukan entry untuk pencarian mata cantik Inner Shine Pati Berry ye huhuhu.. Ini adalah mata seorang mama yang baru ber-anak 2 dan kedua2nya demam serentak. Sangat letih oke bila dedua meragam.. Lihat mata ini, letih & lesu.

Malam tadi hidung Hana tersumbat + batuk, bila menyusu 2-3 teguk hidung dh srok srek pastu batuk. X puas menyusu mula la mengamuk! Dah kesian sgt tgk Hana x ley bernafas dengan rela hati me pun sedut la hingus dia. Lepas tu baru la lena sket tp itupun masih x lena sbb everytime nk menyusu batuk x berhenti.. ciannya anak mama ni. Nasib baik ada stok EBM so me panaskan & bottlefeed je. At least masa dia batuk ley stop then continue, xde la perut dia lapar sbb x puas minum susu.

As for Aulia, nasib baik la tokbabah ada. Dia memang extra ngade2 dgn tokbabah so banyak merengek dengan tokbabah. Bila dh penat sgt tok mama plak take over. Huhuhu.. kejap lagi nk gi klinik bawak 2 beradik ni. Adoii la.. mamanya pun dh agak2 weng, nampak bintang je bila jalan. Masa belajar dulu stay up 2 malam pun relax je ley beronggeng lagi esoknya, nampak sgt dh tua uhuk uhuk!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: