RSS

Down

Adoii la.. 2 beradik ni down with fever. Penat sgt oke! Baru 2 org anak tp me dh jadi zombie kampung pisang x cukup rehat sbb dedua cranky sepanjang masa uwaaa!! Nasib baik la skrg masih dok dgn tokmama & babah at least bila kakak Aulia wat perangai mengada2 bleh derang take over. Tapi baby Hana clingy la sket nk di dukung & peluk je sepanjang masa. Bila letak bg tido kejap je pastu mula la merengek. Cian Hana dengan demam + selsema + batuk, sgt kesian oke tgk baby terkokeh2 mcm org tua..

PIC012

Kalo kakaknya bleh gak la me suapkan ubat. Setakat ni panas badan Aulia pun dh surut sket cumanya super ngade2 la nk kan perhatian sbb adiknya mama dok kendong sepanjang masa. Sket2 nangis xde sebab, sket2 merebeh air mata.. nipis je sabar haku nih! Tapi sabarkan je la diri, budak2 x sedap badan.. xtau nk express rasa sakit dia tu so menangis je la kejenya. Kang dia demam dok meloko diam je mau me jugak yg risau x tentu hala kan?

PIC013

Letih sgt bila dedua demam serentak gini. Sekarang ni nasib baik la tokmama & babah ada nk pujuk2 tengokkan salah sorg masa me gi semayang ke, bilik air ke, nk makan ke, nk nap jap ke.. Kalo dh balik Kuantan kang? Uwaaaaaaaa!!!! Mampu ke me nk jaga anak ramai2 kalo baru 2 orang ni pun dh menggelabah?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 say what?:

Marsha~ said...

aloloooo... syiannye.. semoga dua2 cepat sembuh.. ;)

ApasH said...

sian nye hana..demam le plak..dah cucuk baru demam ke may??

lin said...

xpe may..tu dugaan dan cabaran utk supermommy...
get well soon ye aulia & hana.. :)

m@y said...

marsha,
semoga dedua nih cepat sembuh..mamanya yg terkelepet huhu..

apash,
bukan demam sbb cucuk ni.maybe sbb sume org dlm umah ni batuk tu yg dapat kt dia tambah dgn demam + selsema.cian si kecik nih..

lin,
supermommy pun dh nk tumbang ni cane?hakhak..