RSS

3.15pm

Aulia dh selamat terbongkang depan tv lepas episod kena marah sbb masa mama suap nasi dia makan 3-4 sudu pastu buat2 batuk then luahkan.. bila mama dh habiskan nasi baru dia nk mintak! Ini boleh mendatangkan marah!! Bukannya nak sangat pun tapinya more to mengada2-carik-pasal-sebab-dh-mengantuk..

Anak..anak.. bleh x kalo ngantuk g tido je terus? X payah nk dengar suara petir mama nih baru nk teresak2 amik susu g tido? Adoii la.. bila dh kena marah pandai la plak bawak diri x sampai 5 minit dh tido. Mula la mama yang rasa bersalah sgt2 tengokkan muka innocent dia.. trus usap2 sambil betulkan bantal ngan badan dia yg dh bengot mcm ulat gonggok kena pijak.

Checklist dh setel? HARAM.. x bersentuh langsung. Dari tadi dok kt sofa pastu ngadap tv. Nak bangun pun ter-ok-eh-ok-eh mengah bawak perut.. baby jangan malas macam mama ek? Not good.. not good..

Tetiba dh petang2 gini ujan turun dengan lebatnya plak? Kononnya nk setel la keje2 umah sementara mek kenit tuh tido tapi.... haish.. Aulia nih macam memanggil2 je mama suh teman tido..ekekekekek!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: