RSS

MomBloggersPlanet Cutest Baby with TOYS Contest

Contest time!!! Kali ni from MomBloggersPlanet.. calon yang dipertaruhkan kali ini ialah..

Nama :

Yasmeen Aulia bt. Mohd Syamsyir

Tarikh Lahir :

22 December 2006

26-05-07_1826

Sejak lahir lagi Aulia dah dilambakkan dengan macam2 toys.. dh namanya anak sulung kan? Haruslah mama & papanya excited tak abis2 nk membelikan macam2 untuk anak. Pantang g kedai nampak toys je konfem nk beli.. nampak toys je teringat anak huhuhu..

27-06-07_1449

Bila dh banyak sgt mainan yg dijamu depan mata dia mula la dia rambang mata.. xde satu pun yg dia minat nak main lama2. Most of the time toys yg baru beli pun excited main dlm sehari dua then dia buat lempar2 je..

aulia &smelly elie

Sampai la masa umur dia 8 bulan, Aulia dikenalkan dengan Mr. Ellie.. Inilah all time favourite toy dia sampai la ke hari ini. Kiranya umur Mr. Ellie sekarang nih dh 2 tahun la huhu.. Ellie is more to Aulia's companion than toys. She loves Ellie so much that Ellie must be with her no matter where she goes be it to nursery, jalan2 or to bed hehehe..

Pic002

By time, everything around her will be her toys. She's becoming more creative inventing her own toys using simple things around her. Usage of toys in early childhood learning really is an essential not only to make them creative but also as a stimulation to let them learn about texture, colours & with toys they can let their imagination runs wild..

Uish.. cane nih? Bercampur English & BM dlm entry nih.. huhuhu.. Semoga Aulia ada rezki nk dapat hadiah dr PhotoBook Malaysia & AliceWonders hendaknya..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: