RSS

Contest I love him/her!!!!

Contest sempena 3rd anniversary from Halen.. Hmm.. gambar mana yang me nak pilih sebagai gambar paling bermakna saat bersama si dia? Apa kata gambar ni?

P1010101 

Kenapa gambar ni bermakna? Sebab ini masa me & chenta hati gi honeymoon di Bali. 1st time me terbang oversea dengan chenta hati yg dh bergelar suami yg sah. Wah..wahhh.. sgt bahagia oke! Nampak bunga di tangan me tuh? Owh, itu hubby yg bagi (cilok kt counter), masa breakfast sebelum g jalan2.. Romantikkan hubby masa tuh? APA SAJA UNTUK MU.. Tengok kt tangan hubby yg banyak2 tuh? Masa honeymoon ni mintak apa saja konfem hubby dengan senyuman ikhlas bagi je.. "Sayang nak shopping pe lagi?" huahuahua..

Apakah yang anda lakukan untuk menghargai si dia pada ulangtahun perkahwinan anda? Waaahhh.. me sgt suka soalan nih!! Untuk tahun pertama, me sedang sarat menunggu due Aulia dan untuk tahun ke-4 nih plak haruslah me dalam pantang di kampung hehehe.. kesimpulannya, untuk menghargai chenta hati me pada ulangtahun perkahwinan kami, me bertungkus-lumus bertarung nyawa melahirkan zuriat2 dia.. hadiah paling bermakna kan?

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 say what?:

CikMin said...

salam kenal...wah...bali...mmg romantis kan...meh la juin merdeka belly kontes lak kt blog cikmin...mana tau ada rezeki baby kt dlm belly tu....

halen said...

thanxs sudi join my contest.. :) nnt i linkan ur blog k.

mayra_solace said...

cik min,
salam kenal..insyaAllah nanti join ur contest k..

halen,
ok..