RSS

Lagi 4 hari..

..nak CUTI SEKOLAH!!!! Adeh..lambatnya la hey nak menunggu sehari demi sehari berlalu. Tambah lagi bila hubby xde ni.. kalo x petang2 de la gak orang yang dinanti2 kepulangan sob..sob..

pregnant

Dah x terdaya rasanya tetiap hari nak memanjat tangga pejabat nk g punch card huhuhu.. Kalo ikutkan hati nak je amik MC seminggu sampai cuti skolah nanti hakhak!! Nasib baik la g skolah drive, dibuatnya dok kt KL kena naik LRT bagai aduhaii.. x tau la cane nk bayangkan? Kira masih bertuah lagi la me walopun dok merungut itu ini tapi masih berdaya lagi nk bawak kete g keje huhuhu..

Orang lain yg tengok me pregnant pun tumpang letih tengok me membawak perut.. semput sgt kekdahnya kot hakhak!! Sampaikan my mama sendiri sound “kalo dapat jantan kali ni, sudah2 la beranak tu dik..” muahahahah.. rimas agaknya dia tengok me termengah2, semput bawak perut.

Masa pregnant memang me sangat lembik.. be it physical or emotional. Lain orang lain la habuannya masa pregnant ni kan? Sebab tu time pregnant nih pantang silap sikit nk terasa hati je dengan hubby huhuhu.. Cepat la cuti sekolah.. owh, cuti kali ni dalam bulan ramadhan.. semoga me larat puasa penuh tahun ni ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: