RSS

Chenta hati

SadFace

Chenta hati me baru naik bas kol 12 tengah malam tadi menuju ke KL untuk attend one day meeting kt KLCC.. sob..sob.. tetiba rasa cam sedih plak hubby kena gi sorang2 huhuhu.. Cane la nak berpisah time berpantang kt kampung nanti? X sampai hati rasanya nk biarkan my other half uruskan diri sendiri tapi maunya me kena hamput ngan my mom hakhak!!

Hubby dh amik bas balik sini kol 1 petang karang heheheh.. baru berpisah bape jam dh rindu giler. Rasa kosong je katil xde orang nk tolak2 berebut bantal peluk atau bangun layan Aulia tengok tv ekekekekek.. Balik cepat k darling hubby.. already miss you xoxo ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

iedaLUVsham said...

olol..cedihnyer...sabo yerk, nnt balik le, kejap je ek ;)

M@y said...

huhuhu..syahdu la gak kena tinggal2 nih walopun x sampai sari pun ekekekekeke ;p