RSS

Hujan..

rain

Hujan kt luar x berhenti lagi dr tengahari semalam. Renyai kejap then lebat balik.. haisy, nasib baik la hubby g KL dengan bas. Kalo dia drive sorang2 mau lagi risau hati me.. hubby kalo dapat pegang stereng kete mmg dh x ingat dunia dh. Yang dia tau nk cepat sampai huhuhu.. not good..not good.. Kalo me de skali masa dia drive at least reti gak dia slow kalo dh kena piat 2-3 kali..

Try msg hubby dr tadi tp x de reply pun.. confirm meeting x abis lagi. X jadi la balik kol 1 kot.. huhuhu.. cian hubby kena bukak posa atas bas nanti sob..sob.. emo lak ujan2 nih huhuhu..

Aman je rasa bila puasa time ujan camni.. xde la lembik sgt. Buktinya sampai bleh wat 2-3 entry arini hakhak!! Masa ujan gini xde la plak rasa nak tido sedangkan kalo panas2 tu nak membuta je kejenya.. terbalik kot plak huhu..

Mek kenit ni dh 7-8 kali keluar masuk bilik.. de je yg nk kena kang nih, time2 ni xmo tido kang dh dekat maghrib baru la nk mengantuk wat perangai huhuhu.. ok la..okla.. mama masuk tido skali teman yaya muahahahaahh!!! Dasar pemalas!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: