RSS

Kisses of Love

CONTEST LAGIK!!! WAHHH.. memang dh giler! Menang-kalah belakang kira oke.. muahahahaah!! Yatie Chomeyl's de buat Giveaway untuk Kisses of Love..

Mula2 me nk letak gambar ni.. sebab masa nih Aulia adalah bambam & rambut papa adalah sgt auwww.. me jatuh cinta!

30-05-07_1804

.. tapi bila tengok balik syaratnya ialah CIUM PIPI. Dalam gambar nih papa cium x kena pun kt pipi Aulia sebab dia mengelak huhuhu.. Owh, Aulia adalah budak yg sgt rimas di cium atau di gomol2 oke! Kalo x kena angin, mau pe saja yg ada kt tangan dia hantam kepala orang yg nk cium. Agak x bernasib baik sebab papanya plak jenis sket2 sreett cium.. so selalu la si kenit nih menjerit bertekak dengan papanya "Papa.. danan ya schium!!" (jangan la cium). So, alternatifnya me pilih gambar kt bawah ni je.. sebab gambar ni papa KISS CHEEK Aulia..

23-12-06_1143 

Kenapa me suka gambar ni? Sebab masa nih Aulia baru beberapa jam lahir.. Tak tergambar perasaan me masa tengok hubs cium pipi zuriat dia sendiri yang ditunggu2 kelahiran. Mixed feeling.. bangga + bahagia + syukur x terhingga! Gambar ni antara 1st moment bonding antara papa & Aulia.. Masa nih mama tengah lalok2 lagi ubat bius, sebab tu sampai hari ni Aulia jadi anak manja papa hehehe..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 say what?:

yatie chomeyl said...

ok dah terjah..hehe..cukup syarat ;)
thanks join

** Perfect Love ** said...

sweet moment ;-))

Jard The Great said...

ehehe.. kira cium gak tu..