RSS

CANDID-GIVEAWAY CONTEST

Zieha de wat contest gambar candid.. hmmph..x banyak sgt rupanya gambar candid dalam simpanan me. Bila godek2 balik folder yang jumpanya cuma gambar ni.. Bley consider candid moments la walopun xde expression sgt sebabnya dedua beranak ni x sedar pun me tgh capture sweet moments anak & papa ni.. Tengok gambar ni cam terbayang2 je Aulia ngan papa tengah lepak sambil sembang.. ;p

Aulia : How’s your day papa?


Papa : Hmm..not bad. How’s yours?


Aulia : So-so la.. nothing extraordinary. Eat, sleep, drink milk, poop..


Photo-0055


Hakhak! Imagination mau lebey kan? So Zieha, sila2 la view yer..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

en_me said...

papa nak adik lagi tewww.. ahaha, larikkks..

btw, salammm

M@y said...

en_me,
salam..dh on the way pun adiknye heheheh..