RSS

“ BEAUTIFUL BABY SEARCH CONTEST "Looking for Beautiful Prince and Princess"

Contest lagi!!! Lagi2 contest… tapi kali ni susah sket sbb Mommy_Zara bagi syarat letak SATU je picture baby ku yg comel. Adeh.. masalah la ni kan? Haruslah me claim SEMUA gambar anak dara me nih comey ekekekkeekek.. Akhirnya me buat keputusan, antara banyak2 gambar..ini lah jadi pilihan..

Gambar ni diambil Februari 2008 masa Aulia umur lebih kurang 14 bulan.. masa ni gigi dia baru naik 4 batang, sgt la comel & cheeky (claim anak sendiri muahahaha)

Photo-0029

..DAN.. gambar bersama mommy atau daddy plak me pilih gambar ni..sah2 fotostat muka anak-beranak nih kan? Masa ni umur Aulia baru 7 bulan tapi dh cam baby boy gayanya kan?

31-07-07_1727 Nama Baby:

YASMEEN AULIA BT. MOHD SYAMSYIR

Umur Baby :

2 TAHUN 7 BULAN

Semua T&C dah dituruti lah hendaknya yer Mommy_Zara.. syahdu je tengok gambar2 Aulia dari umur lahir sampai sekarang. How time flies.. sigh!!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 say what?:

lin said...

syok dpt tengok anak membesar dpn mata kan...hehe..aulia tak berubah sgt muka dia dr baby.hehe

M@y said...

lin,
yup..a blessed moment!muka aulia dr kecik sampai besar sepesen je huhu..

Mea Myra said...

haluu.. mommy zara dah terjah sni k... gudluck dear!