RSS

Bersedia?

Pagi tadi sebelum bangun sahur, me mimpi dukung Aulia masa dia besar ni.. owh, sgt chubby & cheeky dia masa ni..

24-04-07_1829

I guess I do miss having babies in my life ;p Ready or not dh sampai masa de orang baru dalam family kecik kami ni.. another 86 days to go.. haih, despite this mengah2 & rasa nak pitam all the time me bersyukur sebab pejam celik adik baby dh nak masuk 7 bulan dalam perut ni..

Last few weeks g tengok my new niece, Amira Daania aka Alesya.. owh, how I miss those baby smells lingering around me. Babies adalah sangat kiut oke.. err, forget about those nangis tengah malam, berjaga sampai ke pagi, ok-ek-ok-ek xtau apa sebab & everything yg remeh2. I'm preparing myself mentally & emotionally to have new baby in my life.. Ini pic baby alesya yg sgt montel (curik from blog mommynyer ;p)

Photo009

Aulia adalah sgt suka dengan this montel.. kejap2 suruh letak atas riba dia then bila baby masuk buai dia sibuk nak buaikan.. huhuhu.. Jangan baby lain ko suke but then adik ko sendiri ko dengkikan udah ye Aulia.. Ye la, anak baby lain jumpa kejap2/kadang2 je.. kalo adik sendiri orang dlm rumah 24-7 bagi perhatian mau x jeles kan? Hopefully bukan me je.. Aulia ngan papa pun dh ready emotionally for extra attention yang adik baby akan dapat nanti. Xde la asyik muncung je Aulia sebab terasa hati huhuhu...

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

Jiey^Mien said...

Hopefully Aulia terima adiks eadanya n takde jeles2..
=)

m@y said...

Jiey,
kalo jeles pun kena terima gak la..adik dia ;p