RSS

Jeng..je..jeng..

ALHAMDULILLAH.. hari ni masa check-up adik baby bg kerjasama sepenuhnya. Masa doc scan elok je dia duduk tayang.. doc cakap "Hah, nampak dah!"

XX-6100_330x370

Muahahahhahah!! Papa.. sorry la ek.. nampaknya dalam BENJY'S CLAN akan de lagik sorang Yasmeen la. Pengsan la mama bakal de 2 orang anak dara.. mau pecah rumah kalo dedua orang bertekak, terjerit-terpekik huhuhu..

Me x pernah de kakak atau adik pompuan so me x leh nak bayangkan cane.. Best je tengok kawan2 yang de kakak/adik pompuan, masa membesar tu bleh share banyak mende sama2. Jangan dh besar2 esok korang berdua berebut boyfren udah le hakhak!! Tengok.. jauh betul mama pk hehehe..

Pepepun syukur sgt2.. baby sihat, siap terkodek2 macam melambai masa doc scan tadi. Teramat la aktif.. Papa plak bila dh tau baby girl, senyum je pastu cakap "xpe..nanti kita try lagik baby boy. 8 orang kan?" ewahhhh.. yg nih pun x meletop lagik yang.. de hati nak wat request lagik? Bawak bersabar ye.. insyaAllah lagi 3 tahun kalo de rezeki kita try lagi, tapi papa kena makan banyak seafood la muahahahah!!!

Syukur sangat2.. Allah kurniakan kami rezeki yang x dapat dinilai dengan apapun. X kisah la baby boy atau girl yang penting dia sempurna, sihat & selamat. At least me & hubby bertuah ada jugak rezeki anak, kalo orang lain yg lom ada tu bila tengok orang lain pregnant sedih je hati.. ALHAMDULILLAH.. :-)

Sekarang dh kena start panggil baby dengan nama dia.. Yasmeen ******, nama yang baik kan doa untuk anak2 ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

4 say what?:

Jiey^Mien said...

Oh cobgrats.. Congrats..
Excited plak dengar..
=)

Zuhaini said...

alhamdulillah.. tahniah! sedap nama yasmeen tu.. :)

Mama Qaseh said...

wahh..congrats may!!...

mayra_solace said...

thanx sume.. ;p