RSS

Hari ini hari Ahad

.. dan seperti biasa hubster g keje, maka tinggallah mak buyung dengan anak dara kenitnya 2 beranak hukhuk.. sangat buhsan oke! Tapi anak dara nih x kisah pun.. kenapa? Sebab hari ini hari AHAD!!! TV dr pagi sampai la ke malam hari sume rancangan faveret Aulia de. Kalo dh abis chanel 611 tukar chanel 613.. xde sape bleh kaco uwaaaaa.... kebosanan lagik la mama. Di kala ini Aulia sedang melepak depan tv..

IMG1009A

..sambil melayan cerita ni..start dari kol 9 pagi tadi back to back sampai kol 11 jap lagi.. haishhh..

tiggerDSC_0138-web

Jangan risau mama.. kalo dh abis masih ada cerita ni..& cerita2 faveret Aulia yang lain..

30424 

Adeh.. pengsan kebosanan la mama di hari Ahad yang indah nih. Cadangnya nak keluar jalan2 kt mall tapi awal2 pagi lagi tokmama&babah dh call warning jangan g tempat2 ramai orang since me & Aulia golongan berisiko untuk dapat H1N1 hukhuk.. Hajat di hati dh alang2 dok umah ni nak setelkan sume dalam checklist ni..

  • Iron baju keje me & hubs untuk seminggu
  • Tukar & basuh cadar yang dh belejam dengan susu Aulia
  • Lipat baju yang dh menggunung dalam bilik belakang
  • Kemas almari yang dh macam nk roboh dilonggok dengan baju2 huhuhu..
  • Kemaskan siap2 barang Aulia untuk ke nursery esok
  • Sental dedua bilik air depan & belakang

..yada..yada..yada.. and the list goes on. Tapi rasanya jap lagi lepas mandikan Aulia maunya me terlentang je depan tv melayan mek kenit tuh tengok tv pastu trus zzzzzzzz lagik hakhak!! Dasar pemalas!! Dah namanya hari cuti kan? Haruslah dimanfaatkan dengan rehat secukupnya kan? Tambah lagi untuk ibu2 mengandung ni.. digalakkan ekekekekeek..

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: