RSS

Romantic Get-Away Contest

Ummi Khayra de buat contest sempena 2nd anniversarynya.. Haruslah me join kan? Sebelum terlupa.. sponsor untuk contest nih ialah One Drop Fragrance Shop aka kedai online Ummi Khayra.

Last year masa amik KPLI kt maktab, peluang untuk jumpa hubster cuma masa weekend. Sangat tersiksa jiwa raga bila dah kawen tapi kena berjauhan oke sob..sob.. Itupun bukan every weekend dapat jumpa. Kadang tuh de je aktiviti maktab yang dipaksa join huhuhu.. kalo x pun kami balik Kedah tengok anak dara kenit tuh..

De satu weekend nih, hubs ajak me spend quality time berdua je.. Auww, ala2 honeymoon untuk kali ke infinity la kan muahahahaah!!! Ke mana kami? X jauh.. ke sini je..

IMG0028A

Sangat bahagia dapat spend time berdua masa tuh.. ye la, sebelum2 ni asal weekend je mula la kelam-kabut travel ke Kedah.. bila dh sampai haruslah perhatian diberi untuk anak dara tu je. Jadinya masa untuk kami berdua pun kurennggg.. Bila hubby bg idea untuk spend time BERDUA je.. at least dapat la masa untuk bersmooching2, feeling2 baru kawen balik ekekekeke..

Kenapa hubby pilih tempat tuh? Selain sebab tempat tuh dekat, cantik sgt view tepi pantainya.. Pagi2 bangun pagi hubby ajak g tengok sunrise.. wahhhhh, sgt romantik oke!!

IMG0050A 

Pengalaman bercuti walaupun sekejap je (2hari 1malam) je kat sini memang romantik. Macam x caye je me bleh pilih Paka Residence Resort nih jadi romantic get-away untuk contest ni sedangkan bleh kata selalu je jadi laluan pergi-balik kami masa balik kampung.. Kat sini la kami suami isteri ingat balik masa2 bercinta.. sgt heaven oke!! Bangun pagi senyum2, g breakfast pegang2 tangan sambil tengok sunrise, jalan2 tepi pantai bersembang rasa macam masa terhenti.. waaaaaaahhh... b, jomla kita g holiday!!!!

PAKA

Savoring our sweet & romantic moments.. just the two of us!!

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

3 say what?:

** Perfect Love ** said...

wahhh lomantik nyaaaaa

UmmiKhayra said...

Thanks sebab join contest nih.. Hehehheheh bukak gambar je trs nmpk makanan... tgk lagi sekali nmpk makanan... amik gambar nmpk makanan... sedapnya... :)

mayra_solace said...

huhuhu..salah satu yg best masa g holiday haruslah makan x hengat donia!