RSS

HAPPY FAMILY CONTEST

Ieda de wat HAPPY FAMILY CONTEST.. macam besa la kan, bila de contest je konfem la me sibuk2 nak join. Memeriahkan majlis hehehe.. Oke la, since contest2 sebelum ni dh banyak sgt gambar family ciput kami anak beranak bertiga, kali ni nak amik gambar yg tunjukkan family ramai plak hehehe.. harusla ada kelainan. Balik2 gambar sama kang boring la plak.. So, gambar yg me pilih untuk gambarkan kegembiraan dalam keluarga ialah.. *drumroll*

P1010021

Gambar ni amik masa raya tahun lepas, turn raya balik Batu Pahat. Bila dh kawen otomatik la family mu, family ku jua kan? Selalunya lepas semayang raya tu masing2 dh berkumpul ramai2 kt umah Atuk&Nyai.. Masa memula kawen dulu cam terkejut la gak pagi2 raya sume dh kecoh2 bagai.. family hubby kan ramai banding dengan family me yg de bape kerat je huhuhu..

Happy sgt masa raya bila tengok adik-beradik berkumpul ramai2 gini kan? Masa ni la adik-beradik yang jarang2 nk nampak batang hidung tetiba magik, ada la plak hehehe.. Dalam gambar ni sume x pandang arah sama sbb de 2-3 camera dok snap..tetiba glamer la plak hakhak!! De 4 generasi dalam gambar ni dari buyut sampai la ke cicit sebab tu me rasa gambar ni special sgt..

Ok la Ieda, hopefully sume T&C untuk contest ni dah dipenuhi ye.. happy viewing. Hmmphh..nak terjah contest sape plak nih? ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

2 say what?:

iedaLUVsham said...

hi may, ok ieda dah view, pass!! ;) good luck k ;)

M@y said...

iedaLUVsham,
thanx for dropping by..mintak2 de rezki menang ;p