RSS

"Yaya nk yg ni la ma.."

Malam tadi masa balik dinner, cam besa me pimpin tangan Aulia sbb takut dia berlari ke jalan. Tetiba dia tarik tangan me pastu cakap "Mama.. yaya suka yg ni la ma..". Me tengok keliling xde pun mainan ke belon ke atau pepe mende yg bleh menarik perhatian budak2. "Yaya suka apa?" then Aulia tarik tangan me makin dekat kt satu objek then tunjuk siap pegang2 natang tu.. "Ni la ma.. yaya suka car ni. Tantek.." Me cam tercengang kejap.. uish, biar betul anak dara haku nih. Kecik2 dh minat kete huhuhu.. "Yaya nk beli car ni ke? Yaya suka?" Aulia angguk macam burung belatuk pastu tanya "Tantek kan ma..? Yaya nk yang ni la.." waaaa.. hati me cam berbunga2 lak, tetiba rasa bangga + terharu sebab rasa anak me cam dh besar sgt sob..sob.. "Ok.. nanti yaya belajar pandai2 tau, beli kete ni ok?" Aulia angguk excited pastu senyum.. tau kete apa yg Aulia tunjuk tu?

myvi

Myvi kaler hitam.. huhuhu.. bagus anak mama, kecik2 dh ada cita2 besar. Yaya belajar pandai2 k.. nanti dpt keje elok dh besar nanti lebih daripada car ni pun yaya bleh dapat.. Mama & papa selalu doakan yg terbaik untuk yaya.. amiiiinnnn... I am a proud mom ;p

  • Digg
  • Del.icio.us
  • StumbleUpon
  • Reddit
  • RSS

0 say what?: